Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DNS változások - közvetítés

2009.05.19
EMBERANGYALLÁ VÁLNI – a DNS-etek aktiválását kísérő felemelkedés és változások - Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül

Legdrágább fénymunkások, ezt a DNS-ről és az új energiákról szóló információt Mihály arkangyal két magánüzenetben közvetítette. Ezeket a kliensek engedélyével adom tovább.
Az első kliens egy gyógyító, aki az örökölt vagy genetikus betegségekről és azok gyógymódjairól kérdezett. A másik kérdés a tündérekről szólt, arról, hogy az új energiában az emberek hogyan érhetik el a tündéri birodalmakat.
Az az érzésem, hogy Mihály arkangyal azt próbálta elmagyarázni, melyek az erőteljes új energiákba való belépésünket kísérő, csodálatos belső változások és felemelkedések, és hogy ezek az energiák a bennünk lappangó öngyógyító és gyógyító képeségeket mintegy „bekapcsolják”.
A tündérek energiájával való játék szintén egy csodálatos lehetőség számunkra a mostani időkben.

A DNS és az öngyógyítás

„És most az örökölt betegséggel kapcsolatos kérdésedről. Nos, először is a DNS-sel kapcsolatos új dolgokat kell elmagyaráznunk, meg azt, hogyan manifesztálódik egy betegség, hogy hogyan gyógyítható. A korábbi közvetítésekben már említettük, hogy minden ember DNS-e magában hordozza a tökéletes egészség lenyomatát. Minden egyes ember előhívhatja ezt az egészségére és boldogságra vonatkozó eredeti mintázatot. Sejtjeikben és fénytestük aurájában aktiválhatják ezt a lenyomatot. Ez a felemelkedés és átalakulás folyamatának egyik ajándéka.
Azonban azt is el kell mondnunk, hogy minden egyes emberi lény a DNS-ében hordozza valamennyi betegség potenciálját, lenyomatát is. A homeoátiában ezt úgy hívják, hogy „miazma”, és bizonyos családi vérvonalakban ez erősebb lehet, mint másokban. Ezeket nevezi az orvostudomány „genetikus betegságeknek”.
Nos, azt mondhatjuk, hogy nektek, egyénekként nem muszáj azokat a betegségeket választanotok, amelyeket a családi vérvonalatokban őseitek választottak. Persze, nem könnyű meghaladni a családi feljegyzésekben – az Akashában – szereplő „függőségi ösvényeket”. Azonban lehetséges olyan tudatos döntés, amellyel inkább a tökéletes egészség lenyomatát választjátok, mint az inkarnáció lezárásával összefüggő betegségek függőségi ösvényét. A betegség ugyanis sokszor nem más, mint egy mód a fizikai test lerombolására annak érdekében, hogy a lélek kiszabadulva visszatérhessen a szellem világába még azelőtt, hogy itt a Földön lejárna az ideje.
Az átlagember számára az elérhető emberélet hossza 100-120 év közöttire van bekódolva, amit normális, egészséges életmód mellett leélhetne. Az Új Földön ez legalább 200 évre emelkedik majd, ahogy az emberek kiegyensúlyozottabb életet kezdenek élni, és a boldogságuk és egészségük érdekében álló döntéseket hoznak.
Szeretnénk, ha azt is tudnátok, hogy nincs semmi „tennivalótok” azért, hogy ezt elérjétek, és ezt illetően nem létezik siker vagy hiba. Nektek csak annyit kell tennetek, hogy kinyilvánítjátok szándékotokat a korai halál, a betegségbe esés mintáinak elengedésére, és úgy döntötök, hogy a tökéletes egészség és testi jólét lenyomatát választjátok. Ahogy átalakulási folyamatotok előrehalad, észreveszitek majd, hogy testetek fokról fokra visszatér az egészség és testi jólét állapotába, függetlenül attól, hogy milyen betegséghajlamot örököltetek.
Legdrágábbak, a tény az, hogy a DNS-etek könyvtárában bizonyos, a gyógyításra és az öngyógyításra való csodálatos képességek is kódolva vannak, amelyeket az emberiség elfelejtett, amikor inkább az életből való kimenekülés gyors módjait, az erőszakot és a betegségeket választotta. Ez utóbbiakat sajnos vallásaitok is elősegítették az utolsó néhány ezer évben, amikor arra buzdítottak benneteket, hogy a földi életet ördöginek és szenvedéssel telinek lássátok, és csak a Szellemben való életet fogadjátok el célotoknak. Így ti, lelkek azt választottátok, hogy testetek lerombolása árán jussatok vissza a Szellemhez. Most, hogy megtanuljátok a földi életet, emberi testeteket a Forrás nagy ajándékaként elismerni, elsajátítjátok, hogyan tápláljátok azt úgy, hogy képes legyen benneteket megfelelően szolgálni.
Amikor elkezditek élvezni az életeteket és respektálni a testeteket, felhagytok majd azzal, hogy toxikus anyagokkal és érzelmekkel töltsétek meg, és így a Szellem életerő-áramlásának tiszta eszközévé válik. Ez ekkor az emberiség újra aktiválja a csodálatos öngyógyító,   önjavító képességeit, amelyek a DNS-ébe vannak kódolva.
Emlékezzetek arra, hogy a nagy tanító, Yeshua vagy Jézus azonnali gyógyításra volt képes. Nem tett mást, mint hogy hívta a Forrás hatalmas erejét, amely aktiválta az emberi test öngyógyító mechanizmusait. Mivel minden egyes sérült emberi testben ott halálható a Forrás eredeti gyógyító és teremtő ereje, Yeshua minden emberben, akit úgymond meggyógyított, ezt hívta elő, ők tehát saját magukat gyógyították meg ezekkel az aktivált erőkkel. 
Yeshua mondotta, hogy akik őt követik, még nagyobb csodákat is tehetnek. És valóban, itt az idő annak megértésére, hogy ez a csodálatos hatalom nem Yeshuában magában volt csak meg, hanem ez ott található minden Fénygyermekben vagy Fénymesterben, ahogy mi a most a Földön élő krisztusi embereket nevezzük.
Így hát, legdrágább lélek, reméljük, hogy megérted, mi nem egy „csodálatos kúrát” ajánlani jöttünk, hanem annak a megértéséből születő reményt adjuk át, hogy a csodálatos gyógyulás része az emberi DNS eredeti lenyomatának.
Újra elmondjuk azonban, hogy ennek a mechanizmusnak az aktiválásához képesnek kell lennetek a Forrás kék lángjának lényetekbe engedésére, mivel ez aktiválja a DNS-eteket. Fizikai járműveteknek elég erősnek kell lennie, hogy képes legyen hordozni a Forrás Kék Gyógyító Lángját. Az pedig, hogy elég erőssé tegyétek erre a testeteket, a ti feladatotok.
Azt is eláruljuk, hogy a mostani újszülöttek, a 2005-2006-tól inkarnálódó Kék Csillag Gyermekek magukban, aurájukban, testükben hordozzák ezt a kék lángot. Rendelkeznek az öngyógyítás képességével, azzal, hogy fenntartsák a sejtjeikbe, az akasha-feljegyzéseikbe kódolt egyensúlyt. Ez akkor aktiválódik, ha elég erőssé válnak arra, hogy ezt a magas elektromos rezgést elviseljék. Mivel a Kék Láng nem egyéb, mint a Forrás kreatív, elektromos energiája, amely a lenyomat megsérülése esetén azt újraírja.
Így hát, emberekként az a mostani munkátok, hogy megtisztítsátok a testeteket, és elég erőssé és egészségessé tegyétek ahhoz, hogy az öngyógyító mechnanizmus beindulhasson egy sérülés vagy a régi lélekszintű döntésekből eredő betegség felbukkanása esetén. Természetesen, ha egy „miazma” vagy régi családi minta megnyilvánul, akkor ki kell takarítanotok ezt a mintát és el kell engednetek ezt a függőséget, egyértelmű döntést hozva arról, hogy teljes életeteket az egészség rezgésében akarjátok leélni. Jelenleg a legerősebb „miazmák” a rák és az AIDS lenyomatai, mely utóbbi a szifilisz megfelelője. Ezek akkor aktiválódnak, amikor egy lélek már nem akar itt maradni tovább és a távozás útját-módját keresi. Elmondjuk azt is, hogy ezek a választások csoport vagy kollektív szinten is megszülethetnek, lehetséges, hogy teljes embercsoportok válnak „miazmafüggővé”, és saját gyermekeik számára is ezeket választják.
Ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy ez a racionális elme tudatos választása volna. Nem, ezek lélekszintű választások, amelyeket akkor hoz meg a lélek, amikor aggodalmat, pánikot él át, és ezért nem akarja folytatni már az inkarnációját. És valóban, teljes generációk is elhaphatják ezt a függőséget, mivel ez az a döntés, amelyet ezek a lelkek a Szellemhez való visszatérésük érdekében hoznak. Így láthatjátok, hogy bizonyos vidékeken a rák- vagy AIDS-betegségek száma megemelkedik. És valóban elég nehéz számotokra átalakítani ezt a mintát és tudatos döntést hozni az egészség lenyomatának aktiválásáról, egész életeteket egészségben leélve. 
Ehhez, mindenekfölött az szükséges, hogy ti, mint emberek megszerezzétek a Spirituális Harcosok képességeit. Vagyis hogy legyetek bátrak, elszántak és erősek. Kell, hogy bízzatok abban, hogy a Forrás, a Föld számára íródott isteni terv megvéd benneteket. Ekkor a lelketek nem esik pánikba, nem lesz szükségetek drogokra, egyéb mérgekre, hogy elnyomjátok a félelmeiteket, és nem érzitek majd szükségét, hogy időtök lejárta előtt visszatérjetek a Forráshoz, lerombolva ennek érdekében a fizikai testeteket.
Reméljük hogy megértitek majd, hogy nektek, gyógyítóknak miért mondjuk el mindezt. Ez az információ segít majd benneteket a gyógyító munkátokban, abban, hogy segítsetek másoknak meghozni azt a gyógyulásuk részét képező tudatos választást, amely az életet szolgálja. Közel van ugyanis a szenvedés és a betegség időszaka, melynek eredményeként csak azok fognak itt maradni a Földön, akik tudatosan az életet választják, akik kifejlesztik magukban a bátorságot és a rugalmasságot, ami által a körülöttük felmerülő eseményektől függetlenül képesek életüket folytatni. És, természetesen, amikor meghozzák ezeket a döntéseket, és olyan emberek veszik őket körül, akik szintén így döntöttek, az életük békésebbé, nyugodtabbá válik, csökken a stressz, az aggodalom és a pánik, amely kiváltója az életből való menekülés késztetésének.
Tehát, azok számára, akik a betegség állapotában vannak, jó dolog lehet elkezdeni azon dolgozni, miért is választották lélekszinten, hogy elhagyják az életet. Ennek nem kell kínosnak lenni, hanem inkább gyengéd folyamatnak, amelyre képesek megnyílni. Annak semmi értelme, ha ezektől az érintett személy úgy érzi, hogy hibáztatják a jelen állapotáért. Emlékezzetek, hogy ahhoz, hogy egy betegség létrejöjjön, a léleknek már a félelem és aggodalom állapotába kellett kerülnie, és egyáltalán nem jó ötlet ezt a félelemet erősíteni olyan légkör megteremtésével, ami kínos helyzetbe hozza őket azért, mert ezt választották. Ez a választás ugyanis csak a bűntudat, félelem érzései előli menekülés választása volt annak érdekében, hogy az illető visszatérhessen a Szellem tiszta világába, ahol szeretetet, támogatást és táplálást talál.
Így hát minden gyógyításnak előfeltétele a szeretet és a támogatás, és mentesnek kell lennie a bűntudat, a hibáztatás és a stressz bármiféle eszméjétől. Ennek az élet választására irányuló, gyengéd, védelmező és szerető folyamatnak kell lennie, mely egyúttal támogatja a test megerősítését is annyira, hogy az képes legyen az öngyógyító folyamatokat beindítani.”

A DNS és a tündérek energiája

„Szóval, amikor azt mondod, hogy nem vagy „sem ott, sem ott”, akkor igazad van. Már nem vagy a régi energiában, és még nem vagy teljesen az új energiában sem. Haladsz, fejlődsz és lassanként azzá változol, amit a saját DNS könyvtáradból választottál magadnak.
Egy félig ember, félig tündér hibriddé változol… ami az emberangyal egy másik formája. Nos, mit gondolsz erről? Hát, te kérdeztél minket arról, hogy milyen szálak kötnek téged a tündéri birodalmakhoz, és mi erre fogunk válaszolni.
A „régi energiában” azt mondhattuk volna, hogy szoros kapcsolatod van a tündérek birodalmaival, és hogy néhányan a vezetőid közül tündérek. Ahogy biztos tudod, amikor az emberek belépnek az átalakulás folyamatába, a vezetőik elhagyják őket, és egyedül maradnak. Hová távoznak a vezetők? Hát, belülre. Tebenned léteznek tovább. Érted, eggyéválsz a felsőbb éneddel, és megtestesíted isteni lényegedet, de még mindig emberi formában létezel. Ami benned el van temetve, az a lehetőségek egy elképesztő könyvtára, amit DNS-nek hívnak. A DNS-edben ott van a története az összes életednek, amit bármely létformában éltél itt a Földön. Ezért ott van benned a tündérek birodalma is, és ennek a lehetőségeit bármikor előhívhatod. Megteremtheted saját magadat egy tündéri-emberi lényként azáltal, hogy a DNS-ednek ezt a potenciálját aktiválod!
Hogy történhet meg mindez? Egyszerűen, a szándékod által. Lépj be belső könyvtáradba, hívd ezeket a benned élő lényeket, és ők veled együtt fognak dolgozni, hogy választott feladatodat – a bolygó kertjeinek nevelését – elvégezd. Így a vezetőiddé válnak… belső hangoddá… és te eggyé válasz velük… Félig tündér, félig ember hibriddé változol.
Természetesen mindez azon is alapszik, hogy melyik DNS-minta gyakorol rád erősebb vonzó hatást, meg a felmenőidtől kapott örökségeden és a genetikai tulajdonságaidon is, mivel mindent igénybe vehetsz ehhez, amit csak választasz. Ez az új energiában a Szellemmel való együttműködésben történő „ön-teremtés” csodálatossága.
Ahogy ezzel a megszentelt energiával dolgozol, meglátod majd, hogy a tündér éneddel való kapcsolatod szorosabbá válása csodákat fog teremteni. Szó szerint: amerre mész, kinyílnak majd a virágok! Felfedezed, hogy a természet és a természet gondozója közötti kapcsolat csodája visszatér, látni fogod ezt magadban, látni fogod az életedben.”

Fordította: Redáz