Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyere, mondd el vagy kérdezz!

2009.05.15

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood Coerce : Blood require table

(AclelcoraShege, 2018.10.08 01:36)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-password-index/

40 Ways to Lop off Your Blood Pressure

(AVilskawlkew, 2018.07.24 22:43)

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-pour-le-fun/

Nikoletta

(Dandé, 2010.01.16 09:17)

Drága Noci! Tavaly találkoztunk egy rövid időre a studióban.Nem tudtam akkor hogy hova tegyelek, de éreztem rajtad valamit, ami most mindent megmagyaráz.Halajd tovább az utadon, jó helyen vagy ;-) .
Üdvözlettel, Nikoletta

öröm

(Joós István, 2009.09.10 11:41)

volt az oldalad megtalálni
egy barátom küldte a linket

: )

tiszteletem és elismerésem
+ köszönet

szeretettel,

István
http://szivesseg.net

Kedves Monique!

(Nóci, 2009.07.10 14:27)

Nos, több úton is elindulhatsz. Én magam Dr. Czeizel Beatrixtól tanulok több éve. Bal oldalt a Linkek között megtalálod (Szellemi vezetőim). Aztán aki még igen hiteles számomra, az Kiss Balázs Kunó (link: Útmutatás a csillagoktól). Ő egy kicsit más vonalat képvisel, mint mi, de tudod, a hegyre több út is visz! :-) Kívánom találd meg a számodra megfelelőt!

kérdés

(Monique, 2009.07.10 12:04)

Kedves Nóci,
meg szeretném kérdezni, h ezt a fajta asztrológai-asztrozófiai tanulmányt hol,kinél tudnám elsajátítani?

messziről így mutatkozik a kép...

(Sam, 2009.06.16 12:55)

Örülök hogy megnyitod magad egy új irány szerint. Ez a belső világ parancsa lehet Nálad is és ezt merni, felvállalni csak a bátrak tudják és teszik. Légy bátor továbbra is, mert biztosan elhivatott vagy valamire, amihez még nem érkeztél meg, de már közeledsz. Légy áldott te drága leány!

1. hozzászólás

(Johny, 2009.05.20 15:31)

Szia Nóci,
Említetted múlt szerdán hogy készül a weboldal, na én azóta bombáztam a mi kedves közös ismerősünket a Ritát hogy szerezze meg az oldal címét mert érdekelne. Most hogy végre sikerült megnéznem talán még jobban érdekel. Most csak átfutottam mert erre volt időm, de biztos hogy mélyebben is elmerülök majd benne. Amit eddig láttam az nagyon tetszik és gondoltam én leszek az első bejegyző a blog-ban. Csak így tovább! Minden jót :-)