Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                         

Ebben az időszakban több különböző világ lován ülünk egyszerre, és egyik világot sem hagyhatjuk figyelmen kívül. Ebbe beletartozik a munkánk a tiszta energia birodalmaiban, a földi szolgálatunk, a családunk, a barátaink, az otthonunk és a napi munkánk.

A régi világ rendkívüli módon bomlik szét. Dolgok szerveződnek át és esnek szét. Sok dolgot szinte kitépnek régi helyzetéből. Ezek törmelékei repkednek körülöttünk. Az időjárási viszonyok egyre inkább szélsőségesek. Sok elévült és dualitás-alapú dolog kerül eltávolításra a személyes, illetve a bolygószintű mátrixból. Ennek meg kell történnie, mielőtt tovább léphetnénk. Bolygónk szintén megtapasztalja a régi világ megingását a számos földrengéssel, szökőárral, tájfunnal és erdőtűzzel. Minden szinten a régi világ és hamis dolgok tisztulási folyamata zajlik. A dualitás-alapú torzulások megkövesedett batyui eltávolításra kerülnek a bolygóról, éppen úgy, ahogy az pár évvel ezelőtt New Orleansban történt.

Most az újjászületést megelőző káosz forgatagát tapasztaljuk meg. Ez a káosz állandóan körülöttünk van, és mindenre hatással van. Ebben az időszakban nagyon fontos, hogy ne vegyük személyesre a dolgokat. Folyamatosan emlékeztessük magunkat, hogy szinte mindannyian ugyanazt érezzük és tapasztaljuk. Egyszerűen csak haladjunk át ezen a káosz-forgatag fázison; ez nem a világ vége. Viszont a dualitás világának utolsó felvonása.

A két legfontosabb dolog, amit most tehetünk, hogy Igazként teljes mértékben kiemelkedünk, és EGY LÉNYKÉNT AKCIÓBA LÉPÜNK. Ez a kulcsa annak, hogy sikeresen átnavigáljunk ezeken a viharos időkön.

Mindannyiunk számára itt az idő, hogy KEZDEMÉNYEZŐK legyünk. Ez azt jelenti, hogy mindannyian beszállunk és segítünk a dolgokban, ahelyett, hogy csak passzívan üldögélünk az oldalvonalnál, és hagyjuk, hogy mások megcsinálják helyettünk. Ha valami fontos és értékes számunkra, ha tudjuk valamiről, hogy nagyszerűen segíti a földi evolúciót, akkor miért van az, hogy sokan közülünk még most is csak ülnek az oldalvonalnál, hagyva, hogy néhány túlterhelt ember cipelje a teher legnagyobb részét?

Egy végtelenül hatalmas rendszerben egy alapvető eleme van a kollektív felelősségnek, amit jelenleg sokan vagy nem látnak, vagy kitérnek előle. Ez pedig: az EGY LÉNY AKCIÓBAN. Amikor mindannyian EGYEK vagyunk, új paradigmát/mintát hozunk létre. A felelősséget óriási igyekezettel osztjuk meg, így a teher egyenletesen oszlik el. EGYKÉNT együtt, hegyeket vagyunk képesek megmozgatni, és ráadásul még könnyű és szórakoztató is! Amikor EGY LÉNYKÉNT AKCIÓBA LÉPÜNK, boldogságot és beteljesülést érzünk. Végre képesek vagyunk azt tenni, amiért jöttünk.

Októberben Ablakok tárulnak ki az Újba, a hónap új információkat, új inspirációkat, új energiát, új lehetőségeket, új kilátásokat, új embereket és a kreativitás hullámát hozza el. Új utakat találunk arra, hogy kifejezzük kreativitásunkat a mindennapjainkban, nem csak a speciális művészi törekvéseken keresztül. Ezek az Újba nyíló ablakok egyre tágulnak egész hónapban. Ugyanakkor megerősítéseket is kapunk az új, megjelenőben lévő énünkről

Sokkal szabadabbak vagyunk, mint ahogy azt megengedjük magunknak!

AZ EGYSÉG A KULCS A DUALITAS FELOLDÁSÁHOZ, MELY AZ ULTRA NAGYOBB VALÓSAG FELÉ VEZET MINKET.

Ha több információt szeretnél Solaráról és a 11:11-ről kapni, látogass el a www.nvisible.com örökké fejlődő weboldalára, illetve Solara néhány könyve melyek megjelentek magyarul: Csillagszülöttek, 11:11, Belépési Pont.


Minden szerzői jog Solara által védett 1989 -2009. Minden jog fenntartva.