Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"Keményen sürgetve vagyunk, tehát jó irányban haladunk. Hasonló ez, mint a születés, a baba világra jövetele. Valami nagyon nagy halad át, valami nagyon aprón. Vagy olyan ez, mint egy fekete lyukon való átutazás, és ez közel áll, ahhoz, amit most csinálunk. Épp most keltjük életre az eljövendő világok tojását. Ebben a tojásban vannak Új Életünk vibráló magjai. Ezek energia oktávok, melyek nem lehettek itt addig, amíg le nem horgonyoztuk a TISZTA SZÍV SZERETETET.

Szeptember az a hónap számunkra, amikor ezt Véghez kell Vinnünk! Át kell vergődnünk a túlsó oldalra. Ez sok erőfeszítést igényel majd, de minden bizonnyal megéri. Össze kell kapcsolódnunk a körülöttünk mindenütt ott lévő, sürgető energiákkal és együtt kell működnünk velük, hogy átvigyenek bennünket az új helyünkre. A kulcs az együttműködés az ellenállás helyett.
Szeptember folyamán sürgetve leszünk, hogy fontos döntéseket hozzunk annak érdekében, hogy amilyen gyorsan csak lehet, a megfelelő helyünkre kerüljünk. Ezen döntések alapja az “ahová megyünk”, mintsem a “honnét indulunk” nézőpont kell, hogy legyen. Új Életünk felé kell haladnunk, mintsem egyszerűen hajót váltanunk a régi életünkben. Egyidejűleg, egyetlen ugrással kell kiugranunk a régiből, bele az újba. Ez semmiképpen sem az az időszak, amikor szemlélőként, tétlenül üldögélhetünk az oldalvonalon. Aktívan részt kell vennünk, hogy mihamarabb kikerüljünk az átalakulási övezetből az Új Életünkbe.
Aránylag könnyű volna ezt véghezvinni, ha csak azt kellene tennünk, hogy kiterjesszük erőfeszítéseinket, hogy ez megtörténjen. Azonban, ez ettől kissé összetettebb, mivel már nem a régi térkép lineáris tájain haladunk. Ez nem csak egyszerűen annyi, hogy felkötjük a gatyaszárat, és önuralmat gyakorolva megtesszük a dolgokat. Mi egy teljesen új térképen vagyunk, ahol teljesen új navigációs képességekre van szükség, melyek kialakításának épp a kezdeti szakaszában vagyunk.
Új Térképünk rengeteg, sokrétű szintet tartalmaz. Multidimenzionális, mintsem sima. Állandóan változó, mintsem rögzült. Itt már nincs Fent és Lent. Itt már nincs helyes és helytelen. Olyan ez, mint azok a kínai tolókás fejtörő dobozok, ahol az új területek hirtelen fedik fel önmagukat, pont, amikor a legkevésbé várjuk őket. Az Ultra Quantum Mélység számtalan mágneses zónája van itt, amelyek berántanak bennünket bármikor összetalálkozunk velük. A torzulás rejtett üregei is megtalálhatók itt, amelyekbe akármikor beleütközhetünk. Süllyesztők is vannak itt , ahol a lejárt szavatosságú felfogásaink és hiedelmeink váratlanul összeomlanak. A mélyreható kinyilatkoztatások számtalan beiktatott pontját is megtaláljuk. És itt vannak a számtalan irányból felénk érkező dolgok, amelyek mindegyike a figyelmünkért kiált!
Azonban van rá mód, hogy keresztül hajózzunk mindezen. Aktiválnunk kell igazság szűrőinket, és állandóan használnunk kell megkülönböztető képességünket. Mindent futtassunk át a Kiterjedt Valóság Ellenőrzőjén, hogy meglássuk, vajon a dualitásból, vagy az egységből fakad-e. Minden pillanatban ultra tudatosnak és ébernek kell lennünk. És akkor azt az irányt kövessük, amely a legboldogabbá tesz bennünket. Állj szilárdan a Lótusz Szívében és testesítsd meg a TISZTA SZÍV SZERETETET. Így tudunk összekapcsolódva maradni igazi koordinátáinkkal.
Sokkal szabadabbak vagyunk, mint amennyire megengedjük önmagunknak, hogy szabadok legyünk!

Fordította: Sári Izabella

Az eredeti szöveg Solara weboldalán az www.nvisible.com található FROM THE SEPTEMBER 2009 SURF REPORT; PUSH IT THROUGH! címszó alatt.
All material copyrighted 1989 -2009 by Solara. All rights reserved.
N V I S I B L E