Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Látni a Lelket = Szerelembe esni

2009.07.02
 
Van valami, amiről tudnotok kell, amikor elkezditek látni más emberek lelkét.
     Amikor ez megtörténik, akkor az, amit láttok, tulajdonképpen a saját tükröződésetek. Amikor igazán meglátjátok más emberek lelkét, akkor beléjük szerettek.
    Sokatok hiedelemrendszere a szerelemről nem fogja megengedni nektek, hogy érezzétek ezt, mert mindig azt hittétek, hogy az igazi szerelem csak egy valakire koncentrálódhat. Miután már jól érzitek magatokat a mély kapcsolatokban, eljön az ideje, hogy dolgozni mentek egy reggel, esetleg buszra vagy vonatra szálltok, hogy oda jussatok és útközben kölcsönös kapcsolatba léptek másokkal. Esetleg felhívjátok a feleségeteket, amikor megérkeztek a munkába, és azt mondjátok neki: „Drágám! Éppen most érkeztem meg a munkahelyemre, és ma reggel háromszor is szerelmes lettem!” Valami ilyesmihez fog ez hasonlítani. Szó szerint szerelmesek lesztek egyes emberekbe, akiket megláttok. Nagyon zavarba ejtő, mert ez tiszta szerelem és a ti tükröződésetek az, amit ténylegesen bennük megláttok. Talán a legfontosabb része ennek az érzésnek, hogy amikor ez megtörténik, akkor ti saját magatokkal estek szerelembe.
     Néhány személy meg fogja tapasztalni ezeket az új energiákat és ekkor tipikusan visszafelé tesz egy lépést a régi hiedelemrendszerébe. Ez normál folyamat, ezért, kérlek, ne ítélkezzetek, amikor megtörténik veletek vagy a barátaitokkal. Sokszor előre fognak lépni, megtapasztalják a mély kapcsolatot más személyekkel és ez által fénylőbbnek fogják magukat érezni. A szokásos hiedelemrendszer az a feltételezés, hogy csak egy személybe lehetnek szerelmesek egy monogám kapcsolatban. Mégis minden gyermekes nő elmondhatja nektek, hogy ez nem igaz. Elmondjuk azt is nektek, hogy amikor mindenkibe szerelmesek lesztek, akkor a föld csodálatos hellyé válik. Ez akkor történik meg, amikor a fátyol teljesen eltűnik és beléptek sokkal teljesebben az isteni mivoltotokba, miközben még mindig a fizikai testetekben vagytok. Ide tartotok, és ez pontosan a menny megteremtése a földön, ami a várakozásotok által teremtődik meg.
     Ahogy élitek az életeteket, összetalálkoztok más lelkekkel, néhányat ismerni fogtok – néha a házastársatok lesz, néha egy idegen, néha egy barát – akikre másképpen fogtok nézni és látjátok magatokat szerelmesen. Tudjátok, hogy ilyenkor a saját tükörképetekbe szerettek bele, amelyet különféle tükrökben láttok meg. Ez ugyanaz a szépség, amelyet a lelketekben láttok, amikor Otthon vagytok. A hiedelemrendszeretek korlátozó elvárásai nélkül egyszerűen elfogadhatjátok ezt a szerelmet. Ez még érzőbb személlyé tesz benneteket, mert lehorgonyozza a lelketeket a fizikai testetekben. Magasabb rezgésszintre visz benneteket. Jobban érzitek magatokat ettől, mint lélek, aki elkülönülést játszik és jobban az egész játékban. Sok mindent adhattok más embereknek. Amikor látod magad egyre átláthatóbbnak minden nap és az emberek beléd szeretnek, akkor tudd, hogy ez csupán a következő lépcső, és ez nem jelenti azt, hogy ezzel bármit kezdened kellene. Ez nem jelenti azt, hogy mindnyájukkal hosszútávú vagy fizikai kapcsolatot kellene kezdened. Ez nem jelenti azt, hogy elvárások vannak az ilyen kölcsönhatások eredményeként. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy tükör vagy. Te az emberek energiáját csodálatos módon tükrözöd, olyan ponton, ahol ők megláthatják a saját isteni énjüket benned. Ez a természete annak, ami most közvetlenül rátok vár.
        Számos útja van annak, hogy az emberek megtegyék ezt a következő lépést. Egyet említettünk és ez a félelem, de nem hisszük, hogy erre sor fog kerülni. El szeretnénk mondani nektek, hogy eléritek a kritikus tömeget a szeretetben ezen a bolygón, és ezt részben az által a kényszer által teszitek, ami jelenleg a bolygón van. Azok miatt a nehéz idők miatt történik ez meg, amelybe magatokat helyeztétek, mint emberek és társadalom. Ez elkezd megváltozni nagyon csodálatos módon. Látjátok a világotokban nehézségekként, kihívásokként, de ezek tulajdonképpen nem azok. Ezek lehetőségek a fény számára és számotokra, hogy lássátok magatokat más emberek szemében olyannak, amilyenek igazából vagytok. Amikor pedig ez megtörténik, reméljük, hogy beleszerettek önmagatokba.
Szerelmesek vagyunk belétek!
       A legnagyobb megtiszteltetés, hogy beszélhetünk hozzátok ezekben a napokban. Megértitek, hogy angyalként a mennyben a mi legnagyobb reményünk itt lenni és segíteni nektek arra emlékezni, hogy kik vagytok valójában, és ez működik. A legnagyobb szenvedélyünk az, hogy visszatükrözzük a csodálatosságotokat szépséges és meghatalmasodott módon. Mi nagyon mélyen szerelmesek vagyunk belétek. Olyan megtisztelő, hogy láthatjuk ezt, és hogy ez bolygószinten is megtörténik. Az emberiség rezgésszintje napról napra változik. Minden új energia, ami jön, minden új dolog, ami történik, ha ezek nem illeszkednek az Új Föld magasabb rezgésszintjéhez, először nehézségeknek fognak látszani. Üdvözöljétek ezeket. Lássátok ezekben a nehézségekben a fény lehetőségét és hagyjátok, hogy lássanak benneteket az emberek. Hagyjátok, hogy lássák az igyekezeteteket. Hagyjátok, hogy lássák a fájdalmatokat. Hagyjátok, hogy lássák a kihívásaitokat, és ha meritek, hagyjátok, hogy lássák a hiedelemrendszereiteket, mert ez fogja megmutatni, hogy kik is vagytok.
        Kérjük értsétek meg, hogy ahogyan élitek a napi életeteket szerelembe esve, ez a ti saját tükröződésetek abban, akivel szerelembe estek. Ez az, ami a szépséget hozza. Ha szereted [azt] a módot, ahogy tükröződsz a szívükben, amikor a szemükbe nézel, akkor ők a barátaid. Ha szerelembe esel velük, akkor ők esetleg szintén megtapasztalják ugyanezt, ha ők is nyitottak erre. Néha olyan mély és erős kapcsolatokat érzel, nagyon gyorsan, nagyon hamar, pillanatok alatt, de ez megváltoztatja az életedet egyik napról a másikra. Sokak számára ez nagyon zavaró lehet, mert a szeretetnek és a szerelemnek nagyon sok meghatározása van. A társak szerelme egyike ezeknek, a gyermekek iránti mély szeretet egy másik meghatározás, a barátok iránt érzett szeretet, a szenvedélyetek iránt érzett, a munkád iránti és azok iránt a dolgok iránt érzett, amit szívből teszel. Mégis ez mind ugyanaz a szívben érzett szeretetenergia. Ezeket az energiákat beengedni, megengedni nekik, hogy hassanak a szavaid, a tükröződéseid és az energiád által az, amit megtenni jöttetek legtöbben ide a földre.
Tükörnek lenni
       Mi vagyunk a bolygó tükrei. Sokan közületek azt választották, hogy semmi mást nem tesznek, mint az emberek igazi tükrévé válnak, hogy visszatükrözzék az energiáikat. Ti vagytok a Föld bolygó gyógyítói és tanítói, és ti foglaljátok el most a helyeteket. Éppen időben vagytok. Érezzétek és tudjátok, hogy a napi életeteket szerelembe esve élitek. Eljön az idő, amikor szerelembe esel sétálva az utcán. Milyen örömteli és vidám bolygó lesz ez, mert ha a szívedet ilyen szerelemmel töltöd meg, akkor nem lesz hely benne a háború számára. A szívedben nem lesz helye az egyet nem értésnek, ha szerelemmel lesz teli. Ez az elképzelés. Tudd, hogy a tükröződés, amit a másikban meglátsz, a te tükröződésed. Ennek ellentétes oldala is van, mert jelenleg polaritás mezőben éltek. Láttok dolgokat fent és lent, helyesnek és helytelennek, rossznak és jónak még akkor is, ha nincsenek ilyen meghatározások. Ha odafigyelsz, akkor látod az embereket a negativitásodat is tükrözni. Ezek az igazi ajándékok, mert ez mutatja meg a te saját tükröződésedet a negatív aspektusaidban.
     Ez majdnem olyan, mintha egy fotónegatívot néznél. Tisztában vagyunk vele, hogy ez már régi technológia, de mindenesetre használjuk ezt az analógiát. Van egy kidolgozott filmnegatívod és nézed a képeket, izgatott leszel és viszonyulsz, kapcsolódsz a képhez. De a negatívot nem fogod megérteni, mert a fény és a sötét ellentétesen vannak rajta. Ez nagyon egyszerű, mégis ez az, ami történik néha, amikor valakinek a szemébe vagy a lelkébe nézel. Valójában nem szereted, amit látsz, vagy elutasítod azt, amit látsz. Ez szintén egy lehetőség számodra, hogy lásd önmagadat, mert a legtöbbször ezek egyszerűen a te olyan tükröződéseid, amelyeket nem fogadsz el.
A felemelkedés könnyű!
       Sokan közületek tudják, hogy amikor valamit mesteri szinten csináltok, amikor magas mesteri szinten éltek bármely tulajdonságotokban, akkor nehezen toleráljátok azokat az embereket, akik nem ilyen szinten élnek. Ez szokásos emberi reakció. Kérlek, hogy ne ítéld el magad e miatt, de légy tudatában ennek, mert nincs olyan, hogy magasabb vagy alacsonyabb. Ez csupán a polaritás illúziója a játékasztalon. Nincs ítélkezés, nincs helyes vagy helytelen. Vannak dolgok, amit kezdtek megérteni, és ahogy csináljátok is ezeket, akkor már az érzékelési pontotokká válnak. Most képesek lesztek rá, hogy érzékeljétek magatokat más emberek által az utcán átkelve, vagy azok által, akiket szerettek, akikkel hosszútávú kapcsolatot hoztok létre, vagy együtt dolgoztok napi szinten. El tudjátok képzelni, hogy milyen volna úgy együtt dolgozni valakivel, mint amikor szerelmesek vagytok? Úgy, hogy alig tudjátok kivárni, hogy beérjetek a munkába reggel, mert már az is öröm, hogy a közelében vagytok? Ezt tapasztaljátok, amikor a saját energiátokat már teljesen megszoktátok. Ez akkor történik, amikor már teljesen megbíztok, amikor már lélek szinten bíztok meg saját magatok tükröződésében, amit mások szívén keresztül láttok meg. Ez az emberiség előtt álló következő lépés.
       Sok útja van annak, ahogy ez megtapasztalható. A tudás hozza a fényt, a tudás birtokában nincs már helye a félelemnek. Ez a mi legmagasabb látomásunk számotokra. Reméljük, hogy képesek vagytok meglátni a saját tükröződéseteket a szemeteken keresztül, mert jobban szeretünk benneteket, mint ahogy [azt] lehetségesnek tartjátok. Az Otthon energiája ott van mindnyájatok körül. Magatokkal hoztatok valami egyedit, amit adhattok. Most van itt az ideje, hogy előlépjetek vele. Most van itt az ideje, hogy levegyétek az ellenzőket. Most van itt az ideje, hogy megtegyétek az első lépést és eltoljátok a falakat. Ha látod azt a személyt, aki visszatükrözi az energiádat és beleszeretsz, [akkor] ne kösd magad ehhez a szerelemhez. Engedd, hogy átáramoljon rajtad, és egyszerűen mondd azt: ”Köszönöm.” Ne gondold, hogy járnod kell vele, vagy tenni valamit az életed hátralévő részében, mert ha minden második személybe beleszeretsz, akkor ezzel nagyon elfoglalt leszel. Az igazság ebben az, hogy magadba szeretsz bele. Ne zavarodj össze, amikor ez elkezd megtörténni. Tudd, hogy te vagy a gyógyító, aki mások számára nyitja ki az ajtókat. Sokan közületek fénymagokat hordoznak magukban, amelyek kinyitják a következő szintet sok más ember számára. Engedd meg, hogy ők lássanak téged. Légy bátor, hogy megengedd ezt nekik minden módon, ahogy lehetséges és lényegbevágó változást fogsz látni a meződben. Látni fogsz energiákat, amelyek növekedni kezednek körülötted. Látni fogsz támogató hálózatokat. Látni fogsz lehetőségeket. Látni fogsz csodálatos módon megtörtént dolgokat.
       Nem azért vagyunk itt, hogy segítsük a kibontakozásotokat. Nem azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek a mennybe emelkedni. Ez könnyű. A felemelkedés könnyű. Csak meg kell hozzá halni. A kemény része inkább az, hogy itt maradtok és megengeditek, hogy a szíveteket más lelkek lássák. Veletek vagyunk minden nap minden pillanatában. Tudjátok, hogy hordozzátok az Otthon energiáját, amikor mosolyogtok, amikor elültetitek azokat a magokat, amelyek olyan fontosak a számotokra és reméljük, hogy nagyon sokszor estek majd szerelembe.
Élvezzétek ennek minden pillanatát!

 

(Az üzenetet Marika hozta le, Göttli Kinga továbbította)