Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kryon nagyon fontos üzenete

2009.06.18

Kryon vagyok a Mágneseses Térből.

Köszöntelek kedveseim.

Bizonyára sokan éltétek most át az utóbbi hetekben a változásokat, melyek az egész világban zajlanak, és zajlanak bennetek is energetikai szinten.

Sokan felteszik a kérdést, miért fontosak ezek a változtatások. Az energia rendszeretek most egy olyan átalakulási folyamaton megy keresztül mely elválasztódik a régi energetikai rendszeretektől és teljesen új alapokra helyezi a megjelenő energia minőségét, a megjelenő folyamatokat.

Új világotokban nincs már szükség a régi energiás hordozókra, ezért fokozatosan kicseréljük mindet, mind Földetekben, mind saját energetikai rendszeretekben.

Új alapokra helyezzük tudásotokat, új alapokra helyezzük a tanításokat, új alapokra helyezzük az általad megélt folyamatokat, hogy magad is átélhesd és érezhesd az új energiás hullámokat, hogy magad is érezhessed az általad megnyílt dolgokat, mely mindennapjaidban jelentős változásokat hoz el.

Míg korábban kételkedtél saját magadban, egyre jobban erősödik benned a biztos tudatosság, hogy amit érzékelsz a láthatatlan tartományokból, az valóban hozzád kötődik, és valóban élni tudsz vele a teremtési folyamatokban. Nincs már szükség arra, hogy bizonytalankodj, és társaidtól várj megerősítést mikor magad Önmagad nagyságával szemben találkozol régmúlt tudásoddal és magadénak fogadod el, s magadnak teremtesz vele.

Földetek kristályrács hálózata még jelenleg magnetikus burokkal van körbe véve és kevesek számára látható, de mindazok akik finom érzékelésben jártasok azok érzékelni tudják a változásokat érzékelni tudják a kristályrácsokat, és láthatnak belőle rendszerfolyamatokat.

Hozzátok is eljutott hírem, és várva eljövetelemet megjelenek nektek szeptember havában és átadom a Magyarságra vonatkozó üzeneteimet, mely más lesz mint a megszokott közvetítéseim, mert hozzátok szól Magyarokhoz, a Mag népéhez.

Tudtotokon kívül (nem teljes tudatosságban) vagytok részesei egy folyamatnak, melynek elképzelési szintje meghaladja megértésedet, megértését ezért csak fokozatosan engedünk látni, fokozatosan engedünk érzékelni, hogy fizikai testben el tudd viselni azokat a más rezgésű energia minőségeket, melyeket MAG-ad-ban hordozol és melynek kibontakozása megkezdődött minden magyar társadnál.

Hosszú időkön át volt, s ,,félreértésnek" nevezem hazátokban az ellentéteket , a viszályokat, és általa hosszú évszázadokon át hordoztátok súlyát az elnyomó hatalmaknak, és most is viselitek más nemzetek behatását vállaitokon, és nem láttok kiutat, nem láttok fényt, csak egy hosszú alagutat, és nem találtok egy olyan fénytársat, aki egységet kovácsolna, egységes közösségé tenne benneteket.

Eljövök hát közétek, hogy megmutassam fényemet, eljövök hát közétek, hogy egységbe szólítsalak fel benneteket, magyarok nemzetségét, az ősi hon magyar népét, hogy egységben cselekedjetek, s egységben tudjátok kötelességeteket, melyet nem azért kell megtennetek, mert valamikor elhatároztátok magatokat rá, hanem azért kell megtennetek, mert a szívetek diktálja, hogy így legyen. Hatalmas nemzetként uraltátok a világot, s ahogy múltak az évszázadok, folyamatosan egyre és egyre kisebb lett hazátok, s hagytátok a dolgokat megtörténni, ahelyett hogy kiálltatok volna igazatok mellett, és más irányt szabtatok volna a fejlődésnek. Hozzád szólok ki a fényben tevékenykedsz, hogy erősítsd meg sugárzásod, és egységbe kapcsolódj. Társaid várnak arra a személyre aki összefog benneteket egységben tart bennetetek, de még nem jött el az ideje, hogy nyilvánosságra lépjen.

Megerősítem Őt fényemmel, megerősítem őt szeretetemmel, hogy ráismerjetek.

Úgy gondolod, hogy mindazt amit megteszel most ebben a percben, ebben a jelenlétben, az elég neked, elég fejlődésedhez, elég vállalt feladatodhoz, és nem törekszel arra, hogy az egységbe becsatlakozhass. Erőtök az összetartásban rejlik, az összekapcsolódásban rejlik, bár egyedül is hatalmas vagy, de egyedül nem tudod végigvinni feladatodat társaid segítsége nélkül.

Nem sürgetni szeretnélek drága gyermek, kedves fénytestvérem, hanem meg szeretném mutatni neked, hogy bármilyen is hatalmas vagy gyermek, isteni gyermek, egyedül nem vagy képes véghez vinni a folyamatokat, egyedül szétaprózod Önmagad, csak az egységbe kovácsolódás az, ami a magyarok népét előbbre viheti a folyamatokban. Mint nemzettudat hatalmas a vállalásotok, s folyamatosan eltértek a felvállalástól, és folyamatosan hullik szét, és hullott szét az összetartás ereje, és ezáltal a magyar nép teremtési ereje. Nem sürgetni szeretnélek drága gyermek, de szeretném ha megértenéd, világotokban minden folyamatosan változik, minden folyamatosan átalakul, mindig az adott energia szintednek, energia rezgéseknek megfelelően. Ha nem vagytok képesek egységbe csatlakozni, egységbe tömörülni, akkor teret engedtek olyan folyamatoknak ami meg fogja nehezíteni vállalt feladatotokat, és sokkal többet kell tenned majd azért, mind energetikailag, mind fizikailag, hogy vállalásotokban a főbb irányvonalat megtarthassad, és megtarthassátok. Hozzátok szólok vezető fénymunkások és kérlek bennetek lépjetek egymás felé. Mutassatok példát, és lépjetek egymás felé. Kapcsolódjatok össze egymás támogatásával. Bár a szeretet erejét hirdeted, a szeretet rezgését hirdeted, szíved mégis széthúz, és elválaszt fénytársaidtól. Te is tudod,hogy ez nincs így jól. Vesd le hát az egó korlátait, vesd le a visszatartásod korlátait, és bízz benne, hogy fénytársaid szeretettel fogadnak, a vezető fénymunkások szeretettel fogadnak ha összekapcsolódsz, mert megérzik fényedet, megérzik szíved tiszta szeretetét, s ez olyan kapocs amely hosszú időre össze tud kötni benneteket, benneteket akik a fénnyel dolgoztok, s az élen jártok. Hatalmasságotok új fénybe fog ragyogni ha megteszitek ezeket a lépéseket egymás felé, egymás munkáját segítve emelkedtek felfelé, és magatok is ráéreztek, hogy nincs szebb érzés annál, mikor a szeretet minősége megérint benneteket, összeköt benneteket, s mint folyamat hosszú időn át kísér benneteket. Ne feledkezzetek meg/el hát társaitokról, azokról se feledkezzetek el, akik most vállalják fel fénytudatosságukat, és kiállnak a nyilvánosság elé, hogy ragyogjanak, s fényükkel emeljék társaikat, s fényetekkel közösen emeljétek környezetetek rezgésszintjét, Földanyánk energiarezgését.

Kiemelkedően fontos feladatot töltötök be a MINDENSÉGBEN, Magyarok népe, Mag Nemzetsége. Hordozd hát a magok esszenciáját drága isteni gyermek, kedves fénytestvérem.


Torma Zsuzsa
Alohim-Aerla Fénysugara
http://www.aerla.hu/